El Claret organitza un cicle de xarrades sobre el món del xiquet i l’adolescent

En comprovar que les famílies, en l’ambient de confiança de les reunions individuals amb els tutors dels seus fills, plantejaven qüestions que superaven el merament acadèmic, el Col•legi Claret ha decidit reformular la seua oferta formativa sobre el món del xiquet i adolescent. Recollint les preguntes coincidents en tants anys de docència s’ha creat un ampli itinerari de xarrades formatives amb les famílies amb la novetat que no sols estan enfocades al seu alumnat sinó que també està obert a tota Xàtiva i la comarca de La Costera en general.

Com contar contes, gestió d’emocions, disciplina positiva, el despertar religiós, la relació Smartphone-alumne, gestió del temps d’estudi, canvis maduratius en adolescents, els perills de la xarxa… S’han preparat una vintena de xarrades concretes a cada edat que s’impartiran tant per professors com per ponents externs, tots sempre per especialistes en els temes. Aquest projecte va dirigit de manera seqüencial a totes les etapes de l’edat escolar des d’Infantil fins a Batxillerat per a així poder acompanyar a les famílies de manera global en la missió conjunta d’educar. En la seua pàgina web està el programa complet de xarrades.

Amb aquest projecte formatiu es pretén crear una nova escola on es forma i informa també els pares i mares per a acompanyar als fills en totes les seues dimensions com a persona: corporal, emocional, espiritual i intel·lectual. Per això, la majoria de xarrades seran obertes al públic en general i també tindran moments per a la participació, compartint experiències, expressant dubtes o donant noves claus… tot per a respondre a les vostres inquietuds com a família.

No hay comentarios

Dejar respuesta