El CJX rebrà una subvenció de 6.000 euros destinats a fomentar la participació juvenil

El CJX rebrà 6.000€ per part de la Conselleria aconseguint la millor puntuació de tot el territori valencià en la modalitat B amb 88,50 punts sobre 100 i d’un total de 215 entitats. Aquesta subvenció busca finançar projectes per a l’enfortiment de la participació ciutadana en l’àmbit de l’associacionisme.

6.000 euros destinats a fomentar la participació juvenil.

Aquesta subvenció que convoca cada any la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destinada a entitats ciutadanes sense finalitat lucrativa pretén principalment fomentar la participació i l’associacionisme a través de projectes i accions que s’ajusten a les bases de la convocatòria.

En aquest sentit la joventut de Xàtiva està d’enhorabona, ja que el CJX ha aconseguit la màxima quantitat de diners possible a la que pot aspirar una entitat de tipologia B, disposant de 6.000€ que es destinaran a fomentar la participació i l’associacionisme juvenil a través d’activitats com la FesJove, jornades interassociatives, serveis d’assessorament, cursos de formació i molt més.

Millor puntuació d’entitats de tipologia B.

D’aquesta subvenció poden beneficiar-se diferents tipus d’entitats agrupades en dos tipologies. La tipologia A, com poden ser Federacions, Confederacions i Fundacions amb implantació a la Comunitat Valenciana, és a dir, entitats grans de caràcter autonòmic o estatal, que poden aspirar a un màxim de 25.000€ cadascuna. I l’altra tipologia, la B, destinada a entitats o associacions de caràcter local o comarcal, entre les que es troba el Consell de la Joventut de Xàtiva, i que poden aspirar a un màxim de 6.000€.

Com s’ha explicat, el CJX ha aconseguit la millor puntuació de la seua tipologia, però no només això, sinó que del llistat general amb les dues tipologies es posiciona al número 12 d’un total de 215 entitats, per davant de moltes entitats de tipologia A amb molts més recursos humans i econòmics.

Un any més apostant per la participació ciutadana.

Aquesta notícia posa de manifest un any més que el CJX és una entitat que aposta fermament per la participació juvenil, siguent el segon any consecutiu en rebre aquesta subvenció i disposar de la màxima quantitat. Cal destacar que l’any passat també es va obtindre la millor puntuació de la tipologia B i a més es van posicionar al número 3 del llistat general de les dues tipologies.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 11 =