El CJX crea un Grup de WhatsApp per a informar de tota l’actualitat de l’entitat

Un grup de WhatsApp merament informatiu en el que poder estar al dia de tota l’actualitat del Consell de la Joventut de Xàtiva, activitats, campanyes, accions, recordatoris setmanals i molt més, tant si eres jove com si no!

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva s’ha creat un grup de difusió de Whsatsapp, del que ja formen part quasi 100 persones, amb la finalitat d’expandir la informació i la tasca de l’entitat més enllà dels seus socis i sòcies i de les associacions juvenils que n’hi formen part. És un grup obert a tota la ciutadania independentment de la seua edat, en el que periòdicament es facilitarà informació referent al CJX i la joventut, enviant també cada diumenge un recordatori setmanal per a aquelles persones que es puguen afegir al llarg de la setmana.

En un moment de sobreinformació i en el que cada vegada és més complicat transmetre el teu missatge, des del CJX s’aposta per aquesta iniciativa que vol també donar a conèixer el Consell de la Joventut de Xàtiva més enllà de la població jove i establir un canal unilateral d’informació oficial i continu del que es pot formar part sense donar cap tipus d’explicació o abandonar-lo sense cap inconvenient, això sí, sense la possibilitat de fer cap debat ja que la informació provindrà únicament per part de l’entitat.

Es pot accedir al grup de difusió a través d’aquest enllaç i compartir-lo amb totes aquelles persones interessades en unir-se: https://chat.whatsapp.com/LjqHZ6ztteK66f1b8j6WLf

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + quince =