L’activitat estiuenca continua creixent en activitats i assistència

El passat cap de setmana, en la Granja Escola Casa Blanca de Xàtiva, va tindre lloc el III Campus de Futbol Mixt del Ciutat de Xàtiva CFB, organitzat per la coordinació de Futbol Femení del Club. En aquest, van participar 6 entrenadores i 4 entrenadors del Ciutat.

El divendres dia 30 de juny, el començament del Campus Mixt CDX va significar l’inici d’una aventura, per a 31 xiquetes i xiques jugadores de futbol i 20 xiquets i xics, de tres intensos dies amb activitats de tota mena i entrenaments de futbol. A més, tres dies sense telèfon mòbil, una de les normes del campus per a fomentar la interacció personal.

La vesprada del divendres va servir per a adjudicació de les habitacions a cada participant i per a realitzar el primer entrenament en Les Pereres amb una feble càrrega física, però amb molta tecnificació. En acabar la sessió, dutxa en la Granja Escola i marxa senderista nocturna amb frontals i llanternes, parant a sopar a Sant Josep, i gaudint de les vistes precioses de la Xàtiva nocturna.

L’endemà, dissabte, passeig fins a Les Pereres per al segon entrenament del Campus, tornada a la Granja Escola en bus i temps d’oci i piscina fins a l’hora de dinar. Després del dinar, es va projectar un documental sobre el futbol inclusiu, la Resiliència i la superació personal. Després del vídeo, jocs aquàtics en piscina i en sec amb globus, poals i culleres, berenar posterior i mundialet de futbol sala.

La vesprada del dissabte va ser molt completa, ja que Martín Toribio, psicòleg del FC Barcelona, va oferir una interessant xarrada als xics i xiques del campus, que van tindre l’oportunitat de realitzar-li nombroses preguntes. A continuació, va donar inici el Festival d’Eurovisió. Per grups, les xiques i els xics del Campus, triaven un Pais, un tema i eixien a actuar disfressats. Les cançons eren molt conegudes i l’ambient, el ball i la festa va durar fins a les dos de la matinada.

El diumenge, amb molta fatiga acumulada, es va entrenar de nou, això sí, una hora més tard. Va ser una sessió lúdica amb una combinació de treball tàctic i jocs d’aigua. Després, temps lliure, piscina, jocs, dinar i lliurament de diplomes i acte de clausura per a completar la tercera edición del Campus de Futbol Mixt Ciutat de Xàtiva CFB. Una activitat que compta cada any amb més activitats, major assistència, novetats en l’equip d’entrenadors i entrenadors, i la sensació d’haver passat dies inoblidables.

El dilluns 3 de juliol, els i les responsables del Campus ja estaven organitzant l’edició de 2024.

No hay comentarios

Dejar respuesta