El Ciutat de Xàtiva CFB realitza una donació de 300 kg d’aliment a Gent de la Consolació

La campanya «kg/l solidari» ha estat tot un èxit de participació per part de les famílies del club

Després de més de dues setmanes de campanya «kg/l solidari», el Ciutat de Xàtiva CFB ha entregat al voltant de 300 kg d’aliments no peribles a l’associació Gent de la Consolació. Aquesta important acció solidària ha estat possible gràcies a la generositat de les famílies del club.

Pepe Bernabeu, president del Ciutat de Xàtiva CFB, va entregar en el dia d’ahir a la presidenta de l’associació Gent de la Consolació, Merce Climent, acompanyada de Lolita Benet, membre destacat de la mateixa associació, al voltant de 300 kg i litres de menjar no perible. Amb aquest acte es completava una satisfactòria campanya de recollida d’aliments, que per a orgull i satisfacció del club esportiu de Xàtiva, ha sigut tot un èxit. Dia rere dia, les jugadores i jugadors del club han anat aportant quilos de macarrons, farina, sucre, espaguetis, galetes… i litres d’oli, llet, sucs… tot això guardat en caixes cedides per una empresa xativina (quasi 15 caixes i bosses plenes d’aliments).

Des del CDX es vol destacar l’emoció que s’ha anat sentint dia rere dia, quan les i els futbolistes del club anaven a les instal·lacions esportives per a entrenar o competir i arribaven amb bosses plenes d’aliments. Ho feien amb una mirada alegre, com el que sap el bé que està fent, i feliços en veure que totes i tots podem ser més útils a la societat des de la solidaritat, l’empatia i el vetlar pels altres, pels col·lectius més vulnerables.

Per Nadal ja va ser un èxit la recollida de joguets, també amb diverses caixes plenes de joguets per als col·lectius més deprimits de la ciutat. En aquesta ocasió ha sigut menjar. El Ciutat de Xàtiva CFB, a més d’entrenar i competir en les lligues de futbol, també vol educar i formar en valors als seus futbolistes i el camí que s’ha emprés, es confirma que és més que satisfactori.

No hay comentarios

Dejar respuesta