El Ciutat de Xàtiva CFB prepara més activitats formatives per a aquest estiu

El club xativí organitza conjuntament amb el Valencia CF un clínic de futbol i també prepara en solitari un campus en anglés

El Ciutat de Xàtiva CFB s’ha proposat que aquest estiu siga molt actiu amb el futbol com a principal protagonista. Per a aconseguir-ho, el club xativí organitzarà fins a tres activitats formatives amb la intenció de donar les màximes opcions possibles a tot aquell que tinga ganes de passar-ho bé.
A banda del campus mixt presentat fa algunes setmanes i del qual ja s’han completat totes les inscripcions disponibles, el CDX treballa en dos fronts més per oferir un ampli ventall d’opcions.
Els últims dies de juny i primers de juliol es portarà a terme el I Campus Ciutat de Xàtiva en Anglés. Aquest està dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 14 anys i dintre de les activitats oferides cal destacar la iniciació al baló, xerrades sobre higiene bucodental i nutrició, unflables, minitornejos i moltes sorpreses més. El preu total dels sis dies de campus és de tan sols 25 euros.
Per altre costat, amb un enfocament molt més tècnic, el Valencia CF, l’empresa Nitida Sport i el Ciutat de Xàtiva CFB celebraran a finals de juliol el II Clínic Valencia CF – Ciutat de Xàtiva CFB. Aquest tindrà lloc al Camp Municipal Paquito Coloma i està dirigit a jugadors i porters de 5 a 16 anys. El preu d’aquest clínic és de 175€, però pot reduir-se fins a 160€ amb diferents descomptes. Cal destacar que tots els alumnes inscrits rebran una equipació completa d’entrenament del Valencia CF i es formaran amb entrenadors de l’escola del VCF, podent demostrar el seu potencial. A més, també gaudiran d’activitats lúdiques addicionals com lliscant aquàtic, porter volador, diana gegant, futbol bombolla…

Més informació als webs: https://www.ciutatdexativacfb.com

No hay comentarios

Dejar respuesta