El Ciutat de Xàtiva CFB i L’Esglai CEA signen un conveni de col·laboració

L’acte de clausura del Campus Mixt CDX serveix per a oficialitzar un acord apadrinat per Benito Floro i José Manuel Rielo

El Ciutat de Xàtiva CFB va celebrar ahir diumenge l’acte de clausura del seu I Campus Mixt celebrat del 25 al 27 de juny. Aquest acte va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Xàtiva Pedro Aldabero i Lena Baraza, així com els exentrenadors Benito Floro (Real Madrid, Albacete, Villarreal, Mallorca, CD Olímpic…) i José Manuel Rielo (Valencia CF, Elche CF, CD Olímpic…). Tots ells van participar en l’entrega de diplomes i regals als i les participants del campus, i també van exercir de padrins del conveni de col·laboració entre el CDX i L’Esglai Club d’Esport Adaptat amb el qual el Ciutat posarà els seus mitjans a disposició de l’equip de futbol adaptat de l’Esglai, integrant-lo com un equip més de la seua estructura esportiva.

Cal destacar que els esportistes de L’Esglai també van participar diumenge dels entrenaments i partits programats en el campus compartint camp amb els 19 xiquets i 21 xiquetes participants en aquesta activitat lúdic-formativa que va combinar futbol, diversió, aprenentatge i convivència al llarg del cap de setmana.

El president de L’Esglai CEA, Paco Lapiedra, va destacar el bon ambient viscut en la jornada de convivència i va expressar la intenció que siguen moltes les activitats conjuntes entre les dues entitats. Per part seua, el president del Ciutat de Xàtiva CFB, es va expressar en el mateix sentit desitjant que la relació encetada siga molt exitosa i duradora.

Les activitats estiuenques del Ciutat de Xàtiva CFB segueixen amb el Campus de Futbol en Anglés (del 25 de juny al 2 de juliol) i el Clínic Valencia CF – CDX (del 19 al 23 de juliol).

No hay comentarios

Dejar respuesta