El Ciutat de Xàtiva ‘A’ aconsegueix l’ascens a Primera Regional Valenta

Gran part de les jugadores de la passada campanya continuen en un equip que s’ha reforçat amb 3 fixatges i 4 promocions des de la base

Pocs dies després de reprendre els entrenaments, la secció femenina del Ciutat de Xàtiva CFB ha donat una nova alegria al club. El primer equip, el sénior A, ha aconseguit l’ascens a Primera Regional Valenta. Es tracta d’una promoció que ha comunicat al club xativí la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) fa escassos dies i és una més que merescuda recompensa a la gran temporada realitzada en Segona Regional Valenta el passat curs.

Per a afrontar aquest nou repte, davant rivals més fort i també alguns de més llunyans, l’equip seguirà sota la direcció de Rocío Hervás. L’entrenadora comptarà amb un bon grapat de jugadores renovades (un 85% del planter), tres fixatges i quatre jugadores que promocionen des de l’equip infantil-cadet.

Aquest ascens, junt amb la recent creació del nou equip sénior femení, farà que el Ciutat de Xàtiva CFB compte amb un equip en Primera Regional Valenta, un altre en Segona Regional Valenta, als que cal sumar els equips de base, tant de Futbol-11 com de Futbol-8.

No hay comentarios

Dejar respuesta