El Circuit Ricardo Tormo amplia el seu aforament per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana

  • Es posen a la venda 10.000 noves entrades per a assistir a l’últim Gran Premi de MotoGP de la temporada
  • Ja s’ha venut la pràctica totalitat de l’aforament mancant sis mesos per a la celebració de l’esdeveniment

El Circuit Ricardo Tormo ha posat a la venda 10.000 noves localitats per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc en el traçat de Cheste del 15 al 17 de novembre.

Com cada any, València tancarà el calendari anual de MotoGP i els aficionats ompliran les graderies del Circuit Ricardo Tormo. Per a poder atendre la gran demanda, des d’este mateix dimarts ixen a la venda prop de deu mil noves localitats sobre les tribunes taronja i groga, situades entre les dos primeres corbes del Circuit, la corba de Jorge Martínez Aspar i la corba Doohan.

Estes tribunes eventuals ampliaran l’aforament del Circuit Ricardo Tormo fins a 80.000 seients. D’esta manera, la xifra final d’afluència podria superar les 95.000 persones el diumenge del Gran Premi.

El Circuit Ricardo Tormo va penjar el cartell de no hi ha bitllets en les últimes dos edicions, encara que ho va fer sense la necessitat d’instal·lar estes dos noves tribunes supletòries per damunt de les tribunes taronja i groga.

Els preus d’estes noves localitats van des dels 139 euros de l’ampliació de la tribuna groga fins als 144 euros de l’ampliació de la tribuna taronja. La resta de localitats que han estat disponibles des del mes de novembre passat tenien un preu des dels 52 euros de la tribuna blanca, fins als 199 de la tribuna de boxs.

Així mateix, seguixen a la venda les localitats VIP, totes a través de la pàgina web oficial del Circuit Ricardo Tormo.

No hay comentarios

Dejar respuesta