El CIPFP La Costera, de Xàtiva, Capital Europea dels intercanvis Erasmus

Gràcies al finançament de l’Agència Nacional Erasmus a Espanya( SEPIE) i a través d’un projecte Erasmus (CA 2) coordinat pel Centre Integrat de Formació Professional La Costera, Xàtiva s’ha convertit en un referent Erasmus de la Formació Professional per a aquells centres d’FP que volen realitzar un intercanvi europeu.

I és que gràcies a la Plataforma Erasmobility, dissenyada des del CIPFP La Costera, els centres d’FP poden trobar socis per a posar en marxa els seus projectes Erasmus.

La plataforma, totalment gratuïta, està dirigida a professors de formació professional i compta amb 1100 centres d’FP inscrits. Actualment representa el major punt de trobada de mobilitats Erasmus per a centres d’FP europeus.

Després de dos anys d’aturada, a conseqüència de la pandèmia, la setmana passada es va tornar a realitzar la reunió de coordinació entre els centres de formació professional que treballen en el desenvolupament de Erasmobility.

Vint-i-un professors de Grècia, Romania, Alemanya, Bèlgica, França, el Regne Unit, Irlanda i Portugal van estar a Xàtiva treballant les futures línies de la Plataforma Erasmobility.

Des del CIPFP La Costera , esperen que Xàtiva puga continuar liderant aquest projecte i que les autoritats locals i autonòmiques donen el suport merescut a una plataforma que des de la Comarca de La Costera és tot un exemple dels projectes Erasmus a nivell europeu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + 15 =