El CIPFP La Costera de Xàtiva acull la final «skills» de pintura i carroseria de l’automòbil

El CIPFP La Costera de Xàtiva acull hui dijous 4 i el divendres 5 de novembre la final de la Comunitat Valenciana de campionats «Skills», de pintura de l’automòbil i reparació de carrosseries, unes finals en les quals participaran sis estudiants de pintura i altres sis de carrosseria que es van classificar en la fase prèvia classificatòria de les Olimpíades de la FP.

La competició consisteix en el desenvolupament de treballs pràctics relacionats amb la reparació de carrosseries i amb la preparació i l’embelliment de superfícies de vehicles.

En pintura es desenvolupen els processos de preparació de la superfície, aplicació de massilles, poliment, aplicació de imprimaciones, formulació del color, pintat de superfícies, igualació del color seguint la tècnica de colorimetria, i acabat final mitjançant envernissat.

En reparació de carrosseries es realitzen processos de reparació d’elements metàl·lics i sintètics, reparació i substitució d’elements fixos de la carrosseria i comprovació dels elements estructurals de la carrosseria.

Per a això, els competidors han de posar en pràctica una àmplia gamma de coneixements, habilitats i destreses que demostren les seues competències durant la competició.

Font: Las Provincias

No hay comentarios

Dejar respuesta