Ha disputat la final amb la Fundació Espurna de Gandia.

El centre ocupacional La Costera i la Fundació Espurna de Gandia han disputat la final de Bàsquet de tercera divisió corresponent a la lliga que organitza Copava.

aspromivise-basquet3-diaridigital.esLa lliga va començar en el mes d’octubre i en ella han participat els equips de La Ribera de Gandia, Marqués de Dos Aigües de Picassent, Espurna de Gandia, Fundació Síndrome de Down de Castelló de la Plana i l’equip de Xàtiva. Després de tota la temporada regular i de les eliminatòries prèvies els equips de Xàtiva i Gandia han disputat la final on el resultat final ha estat per a l’equip de La Safor. Un partit els jugadors i jugadores del C.O. La Costera han pogut gaudir d’un encontre que es jugava a les instal·lacions del Pavelló de la Universitat Politècnica de València i on tots dos han jugat davant d’un públic que omplia les grades. Aquest encontre formava part de les finals que Copava organitzà juntament amb la resta de categories.

Bona temporada per als jugadors Elsa Monfort, Sergio Morales, Paco Palop, Juan Pablo Ortega, David Tortosa, Amparo Richart, Alberto Llopis, Ramon Ferri i Sofia López que han acabat la temporada amb una final.

aspromivise-basquet5-diaridigital.es

aspromivise-basquet4-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta