El Centre Jove de Canals compta amb més de 500 usuaris, 200 més que l’any anterior

Actualment, la quantitat més elevada que ha registrat el Centre Jove des de la seua apertura superant els 500 usuaris registrats, concretament, durant l’últim any, s’han registrat més de 200 usuaris nous.

Des del Centre Jove Municipal s’organitzen i es preparen activitats que resulten interessants per als joves, dinàmiques o tallers que estan de moda i que saben que els usuaris les gaudeixen i, a més, es treballa amb els propis assistents de manera conjunta l’elaboració de la programació. Normalment, segons les dades facilitades per l’equip humà de l’espai jove, els caps de semana es superen els 75 usuaris, xifra més elevada que els caps de semana de 2017. En certes ocasions, les xifres poden arribar a duplicar-se. També s’ha de tenir en compte que algunes de les propostes lúdiques del Centre Jove es duen a terme fora de les seues instal·lacions, com és el cas de la primera Casa del Terror que es va dur a terme al Centre Cultural Ca Don José en 2017 i que, abans que finalitze el 2018, tornarà a repetir-se aquesta dinámica tan exitosa.

Ángel, el coordinador del Centre Jove, ha explicat que “durant els últims mesos s’ha vist una millora en la resposta dels joves degut al canvi de la forma de treballar i les activitats ofertes, ja que intentem, cada vegada més, satisfer els gustos dels usuaris i respondre a les seues inquietuds”. Ricardo Requena, regidor de Joventut i Alcalde de Canals, ha afegit que “ens agrada molt veure que, a més a més de ser un lloc on acudeixen a fer les activitats programades els i les nostres joves, el Centre Municipal Jove s’ha convertit en un espai viu d’intercanvi d’experiències entre els usuaris ja que ofereix un espai on estar els caps de setmana fent allò que els agrada”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =