El Centre de Dia Pérez Bruschetti compta amb una segona furgoneta adaptada

El centre, que alberga 35 usuaris, forma part de la Xarxa de Dependència de la GVA i compta també amb servei sanitari i de menjador

L’Ajuntament de Xàtiva ja disposa d’una segona furgoneta adaptada per tal de donar cobertura als usuaris del centre de Dia per a malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti.

En 2019 es va adquirir una furgoneta de 9 places, per tal de poder adaptar-la a set places més dos cadires de rodes, amb la intenció de prestar el servei de transport diari dels usuaris del centre i d’aquelles persones amb mobilitat reduïda, d’acord amb la normativa vigent. Aquesta segona furgoneta adaptada ve a complementar el servei i a millorar les prestacions.

Cal recordar que aquest Centre de Dia va passar en 2018 a formar part de la Xarxa de Dependència de la Generalitat Valenciana, pel que era necessari adequar els recursos del centre a la normativa vigent per a Centres de Dia de Persones Majors, amb el recolzament pressupostari de la Vicepresidència i la Conselleria de Polítiques Inclusives i de l’Ajuntament de Xàtiva.

«Formar part de la Xarxa de Dependència ens ha possibilitat anar millorant els serveis i l’atenció del centre. Ara comptem amb dos rutes per recollir i retornar a les persones, el que es reforça amb tot el personal disponible per a millorar l’atenció en els itineraris de transport per a una millor seguretat i confort en el desplaçament d’aquestes persones que necessiten d’aquest servei diàriament», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

El centre Pérez Bruschetti ha passat en els darrers anys de tindre 15 a 35 usuaris dependents, i compta amb servei de desdejuni, dinar i berenar per a tots ells. A més a més, es realitza tant el transport des del domicili fins al centre com la tornada, i compta amb personal sanitari (infermera, metgessa i psicòloga) així com també amb personal de direcció, treballadors socials, terapeutes, auxiliars clínics, conductors i personal de recolzament.

L’Ajuntament va remodelar el passat any la cuina del centre, amb una inversió de 10.000 euros procedents del Pla de millora dels Centres Socials de la Generalitat Valenciana i també es va realitzar un equipament amb una subvenció de 19.249 euros per part de la Conselleria de Polítiques Inclusives.

No hay comentarios

Dejar respuesta