El Centre de Dia de Discapacitats Psíquics d’Ontinyent celebra el seu XX aniversari

L’alcalde d’Ontinyent posa en valor el treball vocacional de les professionals del centre per millorar la vida de les persones

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, participava aquest dimecres de la celebració del XX aniversari del Centre de Dia Caixa Ontinyent de Discapacitats Psíquics un centre de titularitat municipal que subvencionen la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament, i que aten 25 persones amb discapacitat.

La directora del centre, Susi Rodríguez, donava la benvinguda a l’alcalde, que acudia acompanyat per la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava que en estos 20 anys l’Ajuntament “ha arribat on no arriba la conselleria, i no ha estat darrere del centre sinó al costat, gràcies al treball no de càrrecs, sinò de persones com Jorge Rodríguez, el nostre alcalde”.

Jorge Rodríguez felicitava el personal i persones usuàries del centre, manifestant que “en haver estat alcalde durant 12 d’estos 20 anys he pogut veure crèixer el projecte, que ha passat dificultats i les ha superat, i de la mà del seu personal ha s’ha convertit en un edifici que més que això és un servei en vida pròpia per a persones usuàries, families i professionals. La directora, les treballadores i treballadors fa una tasca vocacional que s’ha de reconèixer”. El primer edil desitjava als i les presents “gaudir molt de l’estiu i d’aquest aniversari” i ratificava que el govern d’Ontinyent “sempre estarà al costat del centre, de les families i de les persones usuàries”.

No hay comentarios

Dejar respuesta