El CAX Orientació participa en diverses proves d’Orientació durant aquest mes de juny

Els orientadors xativins es desplaçaran a les localitats de Barraques i El Toro per a participar en la 3ª i 4ª prova de la Lliga Autonòmica (LACV).

El CAX Orientació està participant en la XX Lliga d’Estiu d’Entrenaments d’Orientació de la província d’Alacant que s’està celebrant aquest mes de juny amb diverses proves que han estat organitzades pel C. O. Sant Joan, CEAM-O Ibi, Centre Excursionista d’Alcoi i C. E. Colivenc.

Aquestes proves serveixen per entrenar la lectura del mapa per muntanya o per zones urbanes, l’elecció d’itineraris… i amb diferents modalitats de carrera, amb relleus, lineal o score… i eixides escalonades, en massa o a la caça. El CAX Orientació ha participat en les proves del paratge Terol Est de Tibi el passat 2 de juny i en la del Parc Cantagallet d’Alcoi el 9 de juny. L’última prova de la Lliga d’Estiu està prevista per al divendres 23 de juny, a partir de les 18 hores, a l’Ermita de Biar.

Campionat Autonòmic de Distància Mitja

El cap de setmana del 17 i 18 de juny se celebrarà per terres castellonenques, el II Trofeu Alt Palància, en concret per les localitats de Barracas i El Toro i corresponen a la 3ª i 4ª prova de la Lliga Autonòmica (LACV) que estaran organitzades pel Club València Orientació.

El dissabte 17 de juny, per la vesprada, es realitzarà la prova de Distància Mitja en Barracas, que serà Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana i el diumenge 18 de juny, pel matí, la prova de Distància Llarga en la localitat de El Toro.

  Fins a 20 orientadors xativins participaran en alguna de les dues proves d’aquest cap de setmana. El CAX Orientació espera aconseguir bons resultats i poder mantenir-se entre els clubs Top-5 de la LACV. En la classificació de la LACV, el CAX Orientació té 1.348’75 punts i se situa en la cinquena plaça.

Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023

I per a principis de juliol, el CAX Orientació està preparant la quarta i última  prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023  queserà el divendres 7 de juliol de 2023 en el CEIP Attilio Bruschetti i Jardí del Bes. I com ja ve sent habitual, amb l’arribada de l’estiu, el CAX Orientació prepararà una prova nocturna, sota la llum de la lluna..

No hay comentarios

Dejar respuesta