El CAX Orientació ha participat en l’última prova de la Lliga Autonòmica

El CAX Orientació ha participat en l’última prova de la Lliga Autonòmica (LACV) disputada en Aigües (Alacant).

El Club d’Orientació d’Alacant va organitzar el passat diumenge 27 de desembre en Aigües (Alacant) la 4a i última prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana d’Orientació 2020, que coincidia amb el Campionat Autonòmic de Sprint. En aquesta prova van participar al voltant d’uns 250 orientadors i l’equip del CAX Orientació que es va desplaçar fins a terres alacantines va estar format per Paco Benito, Lucia Cucarella, Carles Sánchez i Edu Sanchis.

Abans de començar la cursa, i durant tota la competició, totes i tots van seguir el protocol anti COVID que marcava la FEDOCV per a la pràctica de l’orientació. El matí va ser assolellat però molt fred al principi de la cursa. La primera part de la cursa es va desenvolupar per una pineda amb zones de grans clarianes que permetia una bona penetrabilitat però la irregularitat del terreny reduïa notablement la velocitat de progressió ja que ens trobàvem amb una àmplia xarxa de sendes, així com molts bancals i tallats. La segona part transcorria pels carrers de la població. El fet de ser un Campionat Autonòmic de Sprint, es va intentar buscar una cursa ràpida, donant especial rellevància a trams d’elecció de ruta.

Els resultats del CAX Orientació en aquesta 4ª LACV van ser: en la categoria Open Taronja, Lucia Cucarella obtenia la 3ª posició; en la categoria M21 Senior B, Edu Sanchis i Paco Benito arribaven en l’11ª i 12ª posició, respectivament; i, en la categoria M-35, Carles Sánchez finalitzava en l’11ª posició. El CAX Orientació va aconseguir 163.76 punts en l’última prova de la LACV.

El CAX Orientació tanca la temporada 2020 amb aquesta prova i continua els seus entrenaments per la zona del Calvari Alt, la Penya Roja i voltants de l’ermita de Sant Antoni en els mapes i rutes preparades pels tècnics del club.