El CAX Orientació aconsegueix 3 medalles en terres aragoneses

Al final van ser 15 els orientadors del CAX que participaren el cap de setmana del 9 i 10 de setembre en el Trofeu Orientació “Callejones de Bezas” que corresponia a la 5a i 6a prova de la LACV que es desenvolupà en el municipi de Bezas (Terol), i que fou organitzat pel Club Ibón Orientación Zaragoza.

El CAX Orientació va obtenir un total de tres medalles. El dissabte es disputava la prova de Distància Mitja i en la categoria M-12, Martín Aragón aconseguia la segona posició, i David Agustí, en Open Roig, entrava en tercer lloc. El diumenge, en la Distància Llarga, Martín Aragón aconseguia de nou una medalla de plata. Al finalitzar les dues proves del Trofeu Orientació “Callejones de Bezas” sols Martín Aragón (M-12) aconseguia pujar al podi en segona posició.

També van córrer altres orientadors del CAX: Vera Aragón (F-12), Lucia Cucarella (F-21B), Domi Fraile (F-45), Arnau Benito (M-12), Edu Sanchis (M-21A), Paco Benito i Carles Llopis (M-21B), Paco Aragón (M-45), Carmen Ferrando (Open Taronja) i, Inés Aragón, Aitana Benito, Sofia Sanchis i Irene Sanchis (Open Groc).

El mapa de Bezas oferia un terreny molt característic ja que l’espai s’organitzava com la successió de valls i cims plans de no més de 200 m. de desnivell, compartimentant i agrupant al voltant d’aquestes elevacions tot el material rocós de grans dimensions tant en forma individual com formant part d’agrupaments rocosos. En algunes zones la continuïtat dels elements rocosos creaven autèntics passadissos laberíntics que obligava als orientadors a fer una lectura molt precisa del mapa.

Després de 6 jornades de la Lliga Autonòmica (LACV), el CAX Orientació és consolida en la 4a posició de la classificació amb 3.263’03 punts per darrere CEAM Ibi-O (3r), València-O (2n) i del COLIVENC que encapçala la LACV. En les classificacions individuals, també es reflecteixen els bons resultats del club, on destaquen la primera posició de Martín Aragón  en la categoria M-12 i la Paco Aragón en M-45, i el segon lloc d’Edu Sanchis en la M-21A.  

El CAX Orientació se’n va a Londres

El dissabte 16 de setembre, el CAX Orientació s’estrenarà en competicions fora del territori peninsular, en concret, la ciutat de Londres acollirà a les orientadores xativines, ja que són les xiques del club les que participaran en la London City Race.

Neus Carboneras, Lucía Cucarella, Carmen Ferrando, Domi Fraile, Maria Herrero i Paula Mollà correran per Londres, a la zona de Rotherhithe, on afrontaran el repte d’una carrera per zones d’antics molls que ofereixen una combinació extensa i complexa de reurbanització amb zones de parcs i espais prop d’un revolt del riu tàmesi. Aquesta prova forma part de la City Race Euro Tour.

El grup de xiques del CAX Orientació que participaran en la London City Race.

No hay comentarios

Dejar respuesta