El CAX Oorientació obte molts bons resultats en la 3 LEO a Còrdova

El CAX Orientació recupera de nou la primera plaça de la classificació de la 3ª Divisió de la LEO i Edu Sanchis guanya la prova de Llarga Distància en la categoria M-21B.

El CAX Orientació torna de la Córdoba City Race més que satisfet amb els resultats aconseguits tant a nivell individual com per equip. Aquesta prova era la 3 LEO i discorria pel parc periurbà El Patriarca en Mitja Distància i pels carrers del casc antic de Còrdova la prova de Llarga Distància.

El CAX Orientació suma un total de 1.502’24 punts i recupera de nou la primera plaça de la 3ª Divisió de la LEO, després de disputar les tres primeres jornades de la LEO en les quals han participat fins a 36 equips.

A nivell individual, Edu Sanchis aconseguia la primera medalla d’un orientador del CAX en una prova de Lliga Espanyola d’Orientació a peu, però, a més a més, una medalla d’or en la prova de Llarga Distància en la categoria M-21B.

Els resultats generals individuals de les dues proves cordoveses han estat els següents pera als orientadors del CAX: Edu Sanchis, en M-21B, aconseguia el 14é lloc de la classificació; Lucia Cucarella, en F-21B, finalitzava en la 24ª posició; i, Carles Sánchez, en M-45, arribava en la 29ª posició.

Properes proves de la Lliga Espanyola d’Orientació

El CAX Orientació té difícil mantenir-se en la part alta de la classificació de la 3ª Divisió de la LEO ja que les dues properes proves no està previst que cap orientador xativí puga desplaçar-se a llocs tan allunyats. La 4 LEO es disputa en Gamonal i Navalcan (Toledo) i la 5 LEO en Sòria. Malgrat tot, des del club s’espera mantenir-se en la part alta de la classificació i s’està estudiant la possibilitat de desplaçar-se fins a Orihuela del Tremendal, Bronchales i la Sierra d’Albarracín per a disputar la 6ª prova de la LEO.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 8 =