El Castell de Xàtiva bat el rècord històric en aquest pont d’octubre amb més de 6.000 visitants

El diumenge 11 d’octubre van visitar la fortalesa més de 2.000 persones, la xifra més alta en un dia des que es tenen registres

El Castell de Xàtiva ha batut tot els rècords en aquest pont d’octubre, amb un total de 6.064 visites al llarg d’aquests quatre dies, el que consolida Xàtiva com un dels espais turístics més visitats durant aquesta festivitat.

El diumenge 11 d’octubre va ser el dia de major afluència i el més nombrós des que es tenen registres, amb un total de 2.083 visitants, mentre que el divendres 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, van accedir a la fortalesa un total de 1.370 persones. El dissabte 10 el Castell va rebre 1.413 visitants, i el dilluns 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, es van comptabilitzar 1.198 entrades.

«Hem fet un rècord històric pel que fa a visites al Castell i als principals espais turístics de la ciutat, el que ens fa sentir-nos molt satisfets i satisfetes pel treball que s’està fent des de l’àrea de Cultura i Turisme, invertint en projectes que posen en valor tot el patrimoni que ofereix la ciutat de Xàtiva i al mateix temps dinamitzen el turisme de la ciutat», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

També va tindre un gran nombre de visitants l’exposició «Alfaro a Xàtiva. Diàleg amb la història», que va rebre més de 1.100 visites durant els quatre dies del pont d’octubre, xifres semblants a les que van arreplegar els museus de la ciutat que també van assolir centenars de visitants.

A més a més, segons dades aportades a la regidoria de Turisme, la gran majoria d’allotjaments turístics de la ciutat han arribat al 100% de la seua ocupació, mentre que el sector hostaler de Xàtiva també ha valorat molt positivament aquesta festivitat, en la que s’han realitzat un gran nombre de reserves en els establiments de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 2 =