El cardenal Cañizares presideix demà a Xàtiva l’obertura de curs del Seminari Menor

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, presidirà demà, dijous, en la localitat valenciana de Xàtiva la celebració de l’eucaristia solemne d’obertura de curs del Seminari Menor diocesà.

El Cardenal arribarà al Seminari sobre les 18.30 hores i després de fer un breu recorregut per les instal·lacions es traslladarà a la capella on donarà principi l’eucaristia, segons ha indicat el rector del Seminari Menor, Pablo Soriano.

Enguany el curs compta amb un nou seminarista intern provinent de la diòcesi d’Eivissa, i altres quatre interns que el curs anterior estaven en règim intern. A més, també hi ha dos nous alumnes interns que vol dir que acudeixen al Seminari però viuen amb la seva família.

Les classes en el Seminari Menor van començar la setmana passada i el cap de setmana anterior tots els seminaristes van compartir una convivència de cap de setmana amb les seves famílies que va incloure misses i excursions.

Aquest curs, juntament amb els 10 seminaristes interns i 2 interns conformen la comunitat del Seminari Menor de Xàtiva l’equip de formadors i la comunitat de germanes Missioneres del Sagrat Cor de Jesús i de María.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =