El Capità Amèrica visita hui a tots els xiquets i xiquetes ingressats al Lluís Alcanyís

· Els professionals del transport sanitari AJUDA del grup ASV realitzen hui una activitat d’humanització i solidaritat per a pacients pediàtrics ingressats a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

El superheroi del còmic Capità Amèrica visiten hui a tots els xiquets i xiquetes ingressats en la planta de pediatria i els fa lliurament d’un regal donant-los ànim així per a continuar lluitant contra la malaltia que els té a l’hospital.

La iniciativa va partir l’any passat d’un d’aquests professionals de transport sanitari als hospitals d’Alacant i Elx i des d’aquest col·lectiu s’ha decidit portar-la enguany a molts més hospitals comarcals fent-ho coincidir amb les dates nadalenques.

L’activitat es finança amb aportacions voluntàries dels professionals del transport sanitari que es coordinen amb els professionals de les plantes pediàtriques per a poder realitzar el regal més òptim segons l’edat de cada pacient ingressat.

Durant la visita el Capità Amèrica ha volgut saludar també a tots els professionals sanitaris i no sanitaris pel treball que realitzen en la sanitat que és conjunt al dels tècnics en transport sanitari que cada dia s’encarreguen d’aquest treball en les ambulàncies.

No hay comentarios

Dejar respuesta