El C.B. Genovés presenta el XVé Torneig Nacional aleví de Minibàsquet

Genovés disputarà aquest torneig. Els propers 23, 24 i 25 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés, el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferira, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips Alevins de tot l’Estat Espanyol.

basquet-genoves-4-diaridigital.esAquest any ja serà la quinzena edició, que junt a les 14 edicions ja realitzades del Torneig Cadet ,allà, pel mes de febrer en sumen ja una xifra ,que en certa manera, provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en els esmentats tornejos. No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu Club. Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tenerife, Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet, Unicaja Màlaga, Meridiano Alacant, Spartag de Praga, C.B. Granollers, C.B. Marcelina Benifaió i el propi C.B. Genovés.

basquet-genoves-3-diaridigital.esAquesta nova edició que conformarà el XVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del València B.C., Joventut de Badalona, , C.B. Cornellà i per primera vegada CB El Olivar Saragossa i l’Acadèmia Víctor Claver, que junt al propi C.B. Genovés, disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat,per veure de nou en el Genovés, el millor bàsquet de la Categoria. Bàsquet de formació en estat pur.

La presentació del mateix es farà el proper divendres 23 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tot el dia 24, dissabte ,on es definiran els encreuaments finals que es disputaran el diumenge 25, on la final està prevista per a les 12.00 h.

basquet-genoves-1-diaridigital.esLa pròpia organització es mostra molt satisfeta de poder oferir una nova edició d’aquest torneig ja que malgrat les dificultats en que ens hem trobat, sobretot en la configuració del cartell, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant d’una nova edició i ,una vegada més, amb els millors equips de la categoria. No ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari, cada volta més “apretat” ,que proposen totes les Federacions Territorials de Bàsquet. No obstant, Joventut, València, C.B. Cornellà, C.B. El Olivar Saragossa i una selecció de jugadors al voltant de l’Acadèmia Víctor Claver són dels millors Equips Alevins que ens podem trobar. De fet, tots ells nodreixen a les corresponents seleccions autonòmiques que el passat mes d’abril disputaren el campionat d’Espanya a Cadis i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Varis xiquets dels que van a estar al Genovés, fa unes setmanes disputaven la final d’aquest campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques entre Madrid i Catalunya.

basquet-genoves-2-diaridigital.esLes edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els qui estimen el bàsquet , i l’esport en general, a que passen pel pavelló el tercer cap de setmana del mes de juny.
D’aquesta manera, i un altre any més, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts. “Estem convençuts que mitjançant un esport com el bàsquet estem inculcant uns valors educatius que la societat en un futur ho va agrair”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 5 =