El BLOC celebra hui el seu Consell Nacional a Xàtiva

El BLOC Nacionalista Valencià celebra aquest dissabte 1 d’octubre a Xàtiva el segon Consell Nacional del partit, ‪#‎CNBloc‬, després del VIIé Congrés, de les vacances i dels successius congressos comarcals i locals esdevinguts en les darreres setmanes.

congres-bloc-2-diaridigial-con Prop de 200 consellers nacionals estan citats al consell organitzats a la ciutat dels socarrats, que mostra l’afany descentralitzador de la direcció nacional, una demanda constant de la militància i que serà premissa de treball en la nova etapa del BLOC. Així el CN fixat per al 17 de desembre està previst desenvolupar-se a Sagunt, altra ciutat històrica del País Valencià, que a l’igual que Xàtiva rep de bon grat l’arribada dels companys consellers d’arreu del país a la seua casa.

congres-bloc-3-diaridigial-conConsell Nacional de tardor que entre els punts més destacats té previst escollir els cinc membres del Bloc representants a la Comissió Executiva de Compromís així com la ratificació dels cinc membres triats per l’Executiva del Bloc per a la Comissió Executiva de Compromís.
Representació del partit en l’Executiva de Compromís que es determinarà com de costum després de l’aprovació de l’acta del Consell Nacional anterior, esdevingut el passat juliol a València. També és preceptiu als consells del Bloc el informe del Secretariat Nacional, treballat per la Coordinadora Nacional, Àgueda Micó i el Portaveu Nacional, Rafa Carbonell, així com de les distintes Àrees de l’Executiva.

congres-bloc-5-diaridigial-conConsell Nacional del Bloc informarà, ratificarà i tractarà aquest primer dissabte d’octubre a Xàtiva qüestions d’interés orgànic i financer del partit amb la voluntat de treballar per la transparència, l’estructuració eficient de l’organització del treball per al curs que ha tornat a la seua marxa després de les vacances amb un equip renovat i de consens i responsable amb el seu compromís amb la ciutadania valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta