En la vesprada d’ahir es va celebrar l’acte de lliurament de premis del I Concurs de Fotografia Firall 2018 ‘L’all tendre de la terra al plat’ al hall de Gran Teatre de la ciutat on es pot visitar l’exposició amb totes les obres presentades durant les properes dos setmanes.

IMG_3389-w900-h600Eduardo Espejo Reyes va guanyar el primer premi, dotat amb mil euros, per la seua obra ‘A cobert’. Eduardo Francés Sanchis va aconseguir el segon premi, dotat amb 500 euros. I finalment, Vicent Garrido Sanjuan es va fer amb el tercer dotat amb 400 euros.

El regidor responsable, Miquel Lorente, ha apuntat que “malgrat que la temàtica del concurs es tan sols l’all tendre I que és la primera vegada que es celebra aquest concurs la participació ha sigut molt potent, el que ens indica que de cara al proper any podem fer que es transforme en un premi nacional”.

Durant l’acte es va aprofitar també per retre homenatge a quatre dels allers més veterans: José Martínez Sarrión (José Desgracia); José Simó (Patilla); Pepe Canet; i Alfredo Pardo Gil (El lobo).

No hay comentarios

Dejar respuesta