Ecovidre presenta la campanya de reciclatge de vidre destinada a l’hostaleria de Canals

L’entitat basada en la gestió de recollida selectiva de vidre, Ecovidre, junt amb Horeca i PIRCVA (Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana) han iniciat una campanya de suport destinada als locals hostalers de Canals.

Aquesta iniciativa consisteix a dotar de mitjans i d’incentivar el reciclatge d’envasos de vidre, sense cap classe de cost ni per als hostalers ni per a l’Ajuntament de Canals.

L’acció es divideix en dues fases. En la primera, que comença aquest dijous, el personal d’Ecovidre visitarà els establiments de Canals per a informar-los de la campanya amb la informació detallada de com reciclar correctament i del seu avantatge. Una vegada visitats cadascun d’ells, s’informarà el consistori i es dotarà de contenidors a aquells locals que ho necessiten.

En la segona fase, visitaran de nou aquells establiments que no hagen passat la fase anterior per a informar-los altra vegada de la importància del reciclatge.

Per a aquesta campanya, i davant l’absència d’Ordenança municipal que estableix l’obligatorietat de separar vidre en el sector hostaler, també se’ls informarà de com depositar correctament els residus d’envasos de vidre en el contenidor verd.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + nueve =