Dos noves ajudes donaran feina a 11 persones a Canals

L’Ajuntament de Canals ha rebut dos noves subvencions del Servef: el programa Emcord, amb un pressupost de 80.379,91€, i l’Emcorp, amb 30.225,08€.

Amb aquesta suma total de 110.604.99€ es donarà feina a 11 persones durant 6 mesos. El programa Emcord té per objecte contractar a persones en situació de desocupació de llarga durada per a la realització d’obres o servicis d’interès general en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. La contractació serà a jornada completa i els perfils que se sol•licitaran al Servef, que serà qui realitze la preselecció, són de 2 peons forestals, 2 pintors, 2 auxiliars d’ajuda a domicili i 2 mossos de càrrega i descàrrega de magatzem.

Per la seua part, el programa Emcorp es dirigeix a la contractació de persones desocupades de mínim 30 anys d’edat. En aquest cas, els perfils demandats són 1 electricista de manteniment i reparació general, 1 fontaner i 1 soldador.

Per a Ricardo Requena, regidor responsable de l’àrea de Promoció Socioeconòmica i Alcalde de Canals, “aquestes subvencions es troben emmarcades dins de les polítiques d’ocupació que estem duent a terme en la present legislatura i que estan focalitzades a reduir les taxes de desocupació local a la vegada que ajuda, als empleats i les seues famílies directament, i a la millora dels serveis municipals indirectament, mentre dura el programa en concret”. “És una gran notícia la que hui publiquem i esperem que no siga l’última de l’exercici 2017 ja que estem a l’espera d’un programa provincial que era habitual fins el moment”.

L’Ajuntament de Canals col·laborarà, a banda de la gestió i coordinació administrativa de la subvenció, i les despeses pròpies dels materials que puguen emprar-se en la realització dels treballs oportuns, amb una aportació municipal de 12.407,28€, que sumats a la subvenció de 110.604,99€, fan un total de 123.012,27€ per a la contractació de les 11 persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + 15 =