Dos alumnes de l’IES Josep de Ribera, entre els premiats de la Prova Cangur de Matemàtiques

La ciutat d’Alcoi va acollir, passat divendres, el lliurament dels premis de l’edició de 2018 de la prova Cangur de Matemàtiques en la que l’alumnat ha de respondre a 30 preguntes de dificultat creixent, totes elles sobre diferent aspectes del càlcul, la geometria o l’enginy matemàtic. La Prova Cangur és una prova que se celebra en març a tot el món en diferents llengües, i en la qual l’alumnat valencià participa junt al dels altres territoris en els que es parla la nostra llengua.

Enguany, dos alumnes de 4t d’ESO de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva van estar entre els premiats. Es tracta de Marc Velasco Mateu, qui va quedar el primer de la seua categoria i d’Andreu Benavent Montell, qui va quedar el seté.

Els resultats d’enguany de la resta d’alumnes presentats de l’IES Josep de Ribera també han sigut molt bons, destacant entre els 100 primers de la prova en cada nivell: Marc Cuenca (26é), Pau Hostalet (90é) i Alejandro Gil (98é) en 4t d’ESO; Sara Sanchis (35é) i Guillermo Garcia (54é) en 1r de Batxillerat (sobre 1473) i Patricia Canet (94é) en 3r d’ESO (sobre 2291).

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =