Doble victòria del C.B. Xàtiva – Caixa Popular que es col·loca com a líder

L’equip xativí aconsegueix la imposar-se al C.B Asp i al C.B Infant.

El diumenge 5 de febrer l’equip del Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular es va desplaçar fins a la localitat alacantina de Teulada per a disputar la primera de les jornades de la Lliga Nacional de Clubs 2a Divisió – Comunitat Valenciana. L’equip xativí va estar format per Andrea Orquín, Nuria Martínez, David Polop, Vicent Molina i Ximo Torres acompanyats pel tècnic Javier Alcázar.

La primera de les trobades de la jornada es va jugar a les 9.30h i va enfrontar al C.B Xàtiva contra el C.B Asp. Els jugadors xativins no van tindre massa problemes per a imposar-se al club alacantí per un contundent 0-5 on el partit més dur va ser el corresponent al doble masculí que va caure del costat xativí per 16-21 i 17-21.

Després d’aquesta primera trobada, passades les 11.30h va ser el torn del segon encreuament de la jornada, en aquesta ocasió contra el C.B Infant de Múrcia. L’equip murcià va començar molt fort amb una clara aposta pels dobles. En el primer partit, corresponent al doble mixt es van enfrontar Vicent Molina i Andrea Orquín a Javier Martínez i Isabel Díaz en una trobada igualada, però que en el tram final dels dos sets els jugadors de l’Infant van ser més resolutius i van cometre menys errors que els va portar a tancar el partit per 21-18 i 21-14. A continuació torn per al doble femení on Nuria Martínez i Andrea Orquín cedien per un doble 21-14 enfront de Claudia Gallego i Isabel Díaz. Amb un parcial de 2-0 en contra es va arribar al doble masculí on s’enfrontaven David Polop i Ximo Torres, que debutava en la competició de Lliga de Clubs, front Javier Martínez i Rubén Martínez en un partit decisiu perquè el C.B Xàtiva – Caixa Popular continuara amb opcions de donar la volta al marcador. El primer set va ser d’una gran igualtat i va caure del costat de l’Infant per un ajustat 21-19. No pintava res bé per als xativins, perquè el segon set continu amb la mateixa tendència de gran igualtat sense que David i Ximo pogueren escapar-se en el marcador, arribant al final una altra vegada amb una gran igualtat, però en aquesta ocasió van ser els jugadors del C.B Xàtiva els qui van tancar el set amb 19-21 a favor seu. S’arribe al tercer i definitiu set va tornar a repetir-se la història, però els xativins van arribar més sencers al final del partit i vencien el tercer set per 17-21. Destacar la gran trobada de Ximo Torres que malgrat debutar amb un partit i situació tan adversa va saber gestionar els nervis i disputar un gran partit al costat del seu company David.

Després d’aquest intens partit alterne per als dos individuals on els xativins tenien ara l’avantatge, i així va ser doncs Nuria Martínez i David Polop van sentenciar la trobada en anotar-se els dos partits amb un clar avantatge enfront dels seus rivals.

Després de la primera jornada el C.B Xàtiva – Caixa Popular se situa al capdavant de la classificació de la Lliga Nacional de Clubs 2a Divisió de la Comunitat Valenciana.