Doble cita musical aquest cap de setmana a la Costera

La Llosa de Ranes es convertirà dissabte i diumenge en seu de la música de saxòfon, amb les II Jornades del Seiklus Ensemble. Un esdeveniment organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació SeiklusEnsemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament.

Aquestes jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional. A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i un concert que tindrà lloc el dissabte a les 19:30 de la vesprada en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

curs mètode suzukiD’altra banda, la quarta edició del curs del mètode Suzuki del Lluís Milán es celebrarà aquest cap de setmana a Xàtiva. El curs està adreçat a xiquets que estan aprenent a tocar el violí d’entre 3 i 14 anys, i a professors de violí. El curs comptarà amb la violinista de reconegut prestigi internacional Anna Podhajska i es celebrarà a la Casa de Cultura.El seminari finalitzarà diumenge a les 17:30 hores amb un concert obert al públic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × uno =