Dissabte s’estrena el MiL 2018 amb l’actuació de El Diluvi

El Diluvi, un grup de rock amb ànima d’autor, inaugurarà aquest dissabte, amb un concert gratuït, el MiL, el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2018, que enguany ha programat un mes de concerts dobles al Gran Teatre de la capital de la Costera.

A la festa de presentació del festival, que enguany s’ha coorganitzat amb la Muixeranga de Xàtiva, destaca la II Trobada de Muixerangues, i la final del MiL Descobreix, el II certamen de joves cantautors que enguany ha vist multiplicada per tres la participació d’autors no editats i molt especialment de dones cantautores. De fet, el jurat va ha comunicat els finalistes del certamen i hi ha 5 dones i 1 home.

«Sense les dones no hi ha festivals!» és el lema d’enguany del Festival Música i Lletra que ha fet un esforç de reconeixement de la feina de les dones cantautores i ha programat més dones que homes a l’escenari.

A més, en aquesta edició el jurat del MiL Descobreix ha estat íntegrament femení, cinc dones del món de la cultura xativina han decidit els noms dels finalistes que s’ho jugaran tot al directe de demà dissabte.

Els assistents podran tornar a votar-los després de les actuacions i atorgar el premi del públic. El MiL Descobreix és un certamen que reparteix 2.700 euros per a joves autors no editats i que es va consolidant com un aparador de nous talents en el gènere de la cançó d’autor del país.

No hay comentarios

Dejar respuesta