Dissabte 2 de novembre al Gran Teatre de Xàtiva «La capilla de los niños»

L’obra de la companyia Perros Daneses començarà a les 22h i les entrades tenen un preu de 10 i 8 euros

El Gran Teatre de Xàtiva continua amb la seua programació de tardor i aquest dissabte 2 de novembre oferirà l’obra «La capilla de los niños», de la companyia Perros Daneses. Un text del dramaturg Javier Sahuquillo que té com a protagonistes a Laura Sanchis i Juan de Vera.
L’actuació tracta sobre un escriptor de teatre que ha decidit retirar-se. No obstant això, la telefonada d’un amic el porta a comprometre’s a escriure una última obra. L’única condició és que serà sobre una notícia al diari. L’autor recorda un assassinat durant la seua adolescència i es decideix a escriure una comèdia sobre la telebasura. A poc a poc s’implicarà més en l’assassinat de «Les xiquetes d’Alcàsser», convertint-se en un involuntari detectiu que haurà d’analitzar les proves. Els espais reals i els mentals es confondran generant una atmosfera que portarà a l’escriptor a la demència que produeix el descobriment de la veritat.
L’obra, que s’interpretarà en castellà, està programada per a les 22 hores, amb una durada d’una hora i mitja, i les entrades es poden aconseguir al preu de 10 euros i 8 euros amb descomptes a la pàgina web d’Instanticket o a les taquilles del Gran Teatre una hora abans de l’inici de l’actuació.


En Castellà:

«La capilla de los niños» se instala este sábado en el Gran Teatro de Xàtiva

La obra de la compañía Perros Daneses empezará a les 22h y las entradas tienen un precio de 10 y 8 euros

El Gran Teatro de Xàtiva continúa con su programación de otoño y este sábado 2 de noviembre ofrecerá la obra «La capilla de los niños», de la compañía Perros Daneses. Un texto del dramaturgo Javier Sahuquillo que tiene como protagonistas a Laura Sanchis y Juan de Vera.


La actuación trata sobre un escritor de teatro que ha decidido retirarse. Sin embargo, la llamada de un amigo lo lleva a comprometerse a escribir una última obra. La única condición es que será sobre una noticia del diario. El autor recuerda un asesinato durante su adolescencia y se decide a escribir una comedia sobre la telebasura. Poco a poco se implicará más en el asesinato de «Las niñas de Alcàsser», convirtiéndose en un involuntario detective que tendrá que analizar las pruebas. Los espacios reales y los mentales se confundirán generando una atmósfera que llevará al escritor a la demencia que produce el descubrimiento de la verdad.


La obra, que se interpretará en castellano, está programada para las 22 horas, con una duración de una hora y media, y las entradas se pueden conseguir al precio de 10 euros y 8 euros con descuentos en la página web de Instanticket o en las taquillas del Gran Teatro una hora antes del inicio de la actuación.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cuatro =