El director general d’Agricultura, Roger Llanes, visita la Font de la Figuera

El director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes Ribas acaba de visitar la Font de la Figuera per tal de valorar diverses zones del terme, i realitzar una proposta de millora mediambiental arran de les afeccions de les obres de la A33 i de la via fèrria que han construït el Ministeri de Foment, a través de la Demarcació de Carreteres de València i ADIF.

La mala canalització de les aigües de drenatge ha causat infinitat de deterioraments en camins, infraestructures i camps agrícoles, així com en béns públics, inclosos els barrancs d’Ernesto i Els Molins, aquest últim, afectat especialment per les afeccions de les aigües de drenatge. De fet, a més, el dany existent en el Minat segueix sent el causant que la Font de Baix o el Llavador no broten aigua.

Presa nota de les necessitats i situacions, des de l’Ajuntament esperen ara que se’ls informe sobre les peticions fetes pels danys ocasionats arran de les pluges i nevades, que tot apunta que serà en breu.

Tant l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz com la regidora d’Agricultura i Medi Ambient, Carmen Asensi, han agraït la seua visita i la màxima col·laboració de la Conselleria amb La Font de la Figuera pel seu interès en la població i en les seues infraestructures agràries, així com en les persones que viuen del camp.

Junt amb ells també hi era present el president de la Comunitat de Regants de la Viña, José Luís López Sanchis, el qual s’ha mostrat preocupat encara que amb esperances de trobar una solució definitiva als problemes que arrosseguen des de fa ja més de mig any les i els agricultors de la Font de la Figuera, un poble amb gran predomini agrícola que desitja per fi tornar a la normalitat. De fet, s’han interessat tant pel possible embassament de reg com per les despeses de manteniment que puga comportar.

No hay comentarios

Dejar respuesta