Diputació i Ajuntament estudien la viabilitat del nou projecte del camí Canals-Aiacor

El primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena, el regidor d’Hisenda, Antonio Orea, i el regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis, acompanyats per l’Arquitecte, Municipal José Luis Mendoza, s’han reunit a València amb el diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí.

A la reunió, la representació canalina va aportar una còpia de l’esborrany que el departament municipal ha elaborat per a defensar el projecte d’un nou carrer i trobar una solució conjunta al problema del camí Canals-Aiacor. Com ha explicat el primer tinent d’alcalde, en aquest encontre de treball «es va continuar estudiant la viabilitat del projecte de nou carrer entre Aiacor i Canals que donaria accés i solució al veïnat de la zona i sobretot, a la comunitat educativa del CEIP Vicente Rius».

En aquest sentit, i segons com ha confirmat Requena, Seguí es va comprometre a estudiar el projecte i donar una resposta en qüestió d’unes setmanes. Així mateix, li van recordar al diputat de carreteres que aquest projecte està avalat tant per la Vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó com pel mateix president, Jorge Rodríguez.

No hay comentarios

Dejar respuesta