Diputació aporta 85.000 euros per canviar finestres i portes al Calixte III de Canals

L’escola pública Calixte III de Canals es veurà beneficiada amb 85.000 euros de les ajudes directes que la Diputació de València atorgarà als ajuntaments dins el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles.

En concret, Diputació destinarà 85.000 euros per a canviar les finestres i portes del col•legi, alhora que satisfarà una vella reivindicació al substituir-se les finestres exteriors, que tenen, com el centre, 80 anys d’antiguitat. “Les nostres demandes han sigut escoltades. Tenim un govern receptiu, ja que també a l’Institut Francesc Gil hi haurà canvis”, ha explicat l’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, qui a més a més ha recordat que aquesta nova ajuda “és fruit de les diverses reunions que s’hi han mantes tant amb diputació com en conselleria per a fer-los arribar les nostres demandes”.

Amb aquesta actuació, com ha assenyalat el primer edil canalí, se substituiran les antigues portes i finestres i s’hi col·locaran de noves, a més a més, amb aquest canvi s’evitarà el malbaratament de recursos energètics. Pérez s’ha mostrat molt satisfet per aquesta subvenció que aplega ara a Canals i ha volgut destacar la insistència del regidor d’Educació, Ricardo Requena, i de tot l’equip de govern perquè aquesta ajuda arribarà.

Requena, per la seua part, ha transmès la “importància de la notícia per a la comunitat educativa de Canals, ja que és una nova ajuda a les moltes necessitats existents en infraestructures educatives que tenim, sobretot, per la falta d’inversions en els últims anys al nostre poble” .

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =