Dilluns s’obri el termini per a presentar-se a Reina de la Fira d’Agost

La junta de govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat hui les bases per a l’elecció de la Reina de la Fira d’Agost 2016.
Destaquen dues novetats respecte a anys anteriors: la supressió del límit d’edat per optar al càrrec, al qual es podrà  presentar qualsevol veïna de la ciutat major de 18 anys i la inclusió en el jurat de la reina de l’any anterior, Laura Llorens Palop, així com de representants dels portaveus de tots els grups polítics a l’Ajuntament i de dos representants d’entitats locals de lliure designació.
El termini d’inscripció per participar en el procés d’elecció de la Reina de la Fira 2016 començarà el proper dilluns 20 de juny i es perllongarà fins el divendres 8 de juliol. Les candidates hauran de presentar una sol·licitud per registre d’entrada de l’Ajuntament, indicant el nom, cognoms i DNI tant de la reina com de la seua cort d’honor, que estarà composta per 4 dones i cinc homes acompanyants.
No s’exigeix titulació acadèmica ni cap altra circumstància que condicione la igualtat d’oportunitats de les dones de Xàtiva per optar al càrrec de reina de la Fira.
Com és habitual, l’Ajuntament aportarà una ajuda econòmica de 6.000 euros, que es distribuirà a raó de 2.000 euros per a la reina i 1.000 per a cadascuna de les dames d’honor i acompanyants.

No hay comentarios

Dejar respuesta