Dilluns eixen a la venda els abonaments per al Festival Nits al Castell de Xàtiva

Aquest matí ha tingut lloc en la sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva la presentació oficial del cartell del festival Nits al Castell, que se celebrarà en el Castell l’1, 8, 15 i 22 de juliol a les 23.00 hores. A aquesta presentació han acudit la Regidora de Turisme, Mariola Sanchís, el Director Artístic del festival, Rafa Jordán i l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

nit-al-castell-3ruedaprensa-diaridigital.esEn la sessió, no només s’ha presentat el cartell oficial del festival, sinó als artistes que formaran part d’ell i que són Manel, Estel Morente, Iván Ferreiro i Silvia Pérez Cruz.

El tret d’eixida a aquesta nova edició de Nits al Castell serà l’1 de juliol amb l’actuació de Manel, grup de pop i folk català composat per Arnau Vallvé, Martí Maymó, Roger Padilla i Guillem Gisbert.

Un dels plats forts d’aquesta cita esdevindrà el dissabte, 8 de juliol, amb l’actuació de la inimitable Estrella Morente. Amb més de quinze anys de trajectòria professional a les seues esquenes, la veu trencada  de la cantaora segur contagiarà d’emoció als assistents.

El dissabte 15 de juliol serà Iván Ferreiro l’encarregat d’amenitzar la nit. L’ara solista va ser durant 13 anys el cantant, capdavanter i compositor del grup Los Piratas, artífexs de temes tan coneguts com a ‘Promeses que no valen nada’ o ‘Años 80’.

L’encarregada de tancar aquesta vintena edició de Nits al Castell serà l’actriu i cantant Silvia Pérez Cruz, guanyadora del premi Goya a millor cançó original d’aquest any.

La venda d’entrades per al festival començarà dilluns que ve 15 de maig, a les 12.00 hores. Els tiquets es poden adquirir a través del portal Instant Tiquet o de manera presencial en la Tourist Info de Xàtiva. També es podran adquirir as Castell de Xàtiva els dies de funció.

Durant la primera setmana de venda i fins al dilluns 22 de maig es podran adquirir únicament els abonaments per a les quatre actuacions del festival a un preu de 70€. A partir del dilluns 22 de maig a les 12.00 hores es podran adquirir tant abonaments, com les entrades per a cadascun dels concerts al preu de 20€ per actuació.

nit-al-castell-roger-diaridigital.esL’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha explicat que “després de tres anys organitzant el festival, crec que Rafa Jordán i el seu equip ha trobat el punt de renovació que necessitava Nits al Castell. Ens hem decidit pel format musical, ja que el teatre no acabava d’acomplir les expectatives. Aquest certamen ha de ser un atractiu per als turistes que puguen passar a Xàtiva un cap de setmana aprofitant les actuacions programades i gaudint del nostre patrimoni, que és una meravella. El fet de presentar el festival en Fitur, en el mes de gener, ha generat una gran demanda. Espere que aquesta vintena edició siga recordada per la seua qualitat artística”.

nit-al-castell-mariola-diaridigital.esPer la seua banda, la regidora de Turisme ha insistit en que “estem molt satisfets amb la direcció artística del festival, per part de Rafa Jordán i Pro 21 Cultural. Creguem que és una garantia d’èxit, com ho demostra el gran cartell del festival d’enguany. Mantinguem el compromís amb la igualtat de gènere, ja que tornem a comptar amb dues dones entre els artistes d’aquesta edició, a la qual, en ser la vintena, hem volgut donar la major difusió i per això la llançàrem en el marc de Fitur”.

nit-al-castell-jorda-diaridigital.esFinament, Rafa Jordán, director artístic del Festival Internacional Nits al Castell ha comentat que “ens hem basat en quatre línies de programació. La primera és conjuminar la qualitat dels artistes seleccionats amb la seua capacitat d’atracció per al gran públic, per tal d’agafar un ventall molt ampli de públic i atraure turisme, especialment de la costa. Les altres premisses han estat comptar amb artistes d’actualitat que estan en gira o presenten nou disc, que hi haja presència de dones i que les actuacions representen una diversitat de gèneres musicals”.

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × dos =