Destacades actuacions del Serra Vernissa aquesta setmana  

 

El Serra Vernissa va participar a diferents proves aquesta setmana, destacant la victòria de Xavier Tomàs al III Maratón Nocturno Amanece por Chiva, les marxes nocturnes, les proves de Chulilla, Sant Joanet i la gala de premis del Circuit dels Íbers.

image-2016-06-23 (2)Xavier Tomàs es va imposar un any més al III Maratón Nocturno Amanece por Chiva. Un marató de 50km amb 2.500+ per les Serres de Chiva, amb pujades de 400m positius molt seguides i un recorregut d’alta dificultat tècnica on més del 50% era senda i camp a través. La prova ixia a les 00:00 del diumenge. Tomàs Esmel es va imposar amb un temps de 5h10’, millorant en 19’ la seua marca de l’any anterior. El van acompanyar al pòdium Gavi Valero (Corremon) amb 5h23’ i De La Torre (Tot Trail) amb 5h30’.

Dissabte de vesprada, a l’auditori de Moixent, es va realitzar la gala d’entrega de premis de les generals finals del Circuit de Trail dels Íbers, compost per les proves de Moixent, La Font de la Figuera i Fontanars. El club va acudir per arreplegar el premi de 1r equip de la general.

image-2016-06-23 (3)El mateix dissabte es disputava el Trail de Chulilla, una bonica prova que recorria una distància de 17km, creuant fins a en 9 ocasions el riu Túria. Els vernissers que van participar van ser Eloy Fernández, David Colomar, Pepillo, Tonet i Fernando Almarcha.

A la Volta a Peu de Sant Joanet van participar Dani Fuentes i Alejos Almiñana.

Per últim també hem de comentar que el club està realitzant marxes nocturnes este estiu per a caminar de nit a la muntanya, fent també alguns vivacs. Descaquem les ixides nocturnes d’esta setmana al Montgó i al Benicadell amb Anna Colomer, Gema Llácer, Javi Oriola, David López, Paco Belda, Jandro i Jorge Castells, Juanvi Descals i Dani Fuentes.

No hay comentarios

Dejar respuesta