Desconvocada la vaga prevista pels treballadors de Inelcom

Les mobilitzacions en contra de l’expedient de regulació d’ocupació (ERE) en Inelcom han sigut desconvocades després d’aconseguir-se un principi d’acord pel qual l’empresa rebaixa a 33 els acomiadaments previstos en Sarria (Lugo) i a 20 els previstos a Xàtiva, d’acord amb les dades que trasllada a Europa Press el comité d’empresa.

Segons informa CC.OO. per aquest motiu va ser desconvocada la manifestació prevista ahir en Sarria, que també s’anava a celebrar a Xàtiva. Així mateix, ha sigut desconvocada també la vaga per a aquest dijous 1 de juny.

Després d’una nova jornada de negociacions, Comissions destaca que s’ha reduït «en quasi un 55% el nombre de persones afectades», sota la premissa de la voluntarietat i de l’increment de la indemnització corresponent. Aquest acord, afirma, va rebre el suport del quadre de personal.

L’anterior oferta afectava 58 persones amb una indemnització de 24 dies per any treballat i els representants dels treballadors van avisar que era «inassumible».

Els motius
L’expedient de regulació d’ocupació (ERE) afecta als dos centres de treball de Inelcom, que se situen a Xàtiva i Sarria . Les mobilitzacions van ser decidides després de la realització d’assemblees amb els personals de tots dos centres, que van traslladar el suport a aquestes, segons va informar CC.OO. Després de set reunions de negociacions entre la part social i la direcció, les posicions de totes dues parts, va advertir la central sindical, seguien «distanciades».

L’última oferta exposada per l’empresa se situarà en l’acomiadament de 58 persones amb una indemnització de 24 dies per any treballat.

No hay comentarios

Dejar respuesta