Des de demà i fins divendres Mercat solidari a Canals

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de Càritas, que tindrà lloc des de demà i fins divendres, Càritas Parroquial de Canals ha organitzat un mercat solidari ambulant per al divendresa l’avinguda Vicent Ferri.

Els productes que estaran a la venda han sigut donats per les empreses i tendes de la població, així com per algú veí. També hi haurà pastissos dolços i saalats fets per dones de molt bona voluntat del poble, segons han explicat des de Càritas.

A banda d’aquest mercat en el que es pretén continuar recavant fons per a dur endavant la seua llavor social, des de Càritas també han organitzat una sèrie d’activitats per a aquesta setmana. En aquest sentit, dimecres hi ha programada la xerrada ‘Càritas i l’economia solidària’, a càrrec de David Montesinos, responsable del programa de cooperació fraterna de Càritas Diocesana de València.

Així mateix, al dijous, l’assistenta de l’Ajuntament de Canals, Lola Rodríguez, serà l’encarregada de la xerrada ‘Què és una assistenta social? Què fa? Com es gestiona?’.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete + doce =