El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent constitueix la comissió d’igualtat

En la seua primera presa de contacte s’ha aprovat el reglament i calendari de treball i s’ha acordat establir un ordre de prioritats per promoure iniciatives d’acord amb els indicadors que ja es disposen en el Pla d’Igualtat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Entre les funcions d’aquesta comissió destaca vetllar pel compliment del principi d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes que treballen en el Departament, així com l’impuls i promoció d’accions de sensibilització i formació en matèria d’igualtat de gènere. A més, aquesta comissió s’encarregarà també de la difusió del pla d’igualtat, el seu calendari d’actuació i aplicació entre els professionals.

La comissió la forma personal d’infermeria, facultatiu, administratiu, de psicologia i de treball social així com de l’àrea de docència i de salut pública, tant d’atenció primària com d’especialitzada de tot el Departament.

Durant la sessió de constitució s’han abordat els primers passos realitzats pel Departament per a l’organització d’una Jornada formativa en matèria de salut i gènere dirigida no només a professionals sinó també a persones interessades en la matèria. La jornada tindrà lloc el proper 15 de juny a l’Hospital Lluís Alcanyís.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =