Demà a les Pereres la 5ª edició del Ciclocross Internacional Ciutat de Xàtiva

Destaca la participació del campió d’Espanya Felipe Orts en la categoria elit i d’Aida Nuño i Lucia González en la prova femenina

El Poliesportiu de Les Pereres acollirà aquest dissabte la 5ª edició del Ciclocross Internacional Ciutat de Xàtiva, amb un circuit nou, ubicat dins de la instal·lació, i construït en els darrers mesos per part de l’Ajuntament de Xàtiva.

El disseny de la prova ha corregut a càrrec del Club Bicicletas Sanchis, i compta amb 3.000 metres de longitud, un sorral, escaleres, un pont i altres detalls que faran d’aquest un dels circuits més cridaners de tot el territori espanyol, amb la capacitat d’albergar carreres de caràcter internacional com la que se celebra en la jornada de demà.

Pel que fa a la participació, l’organització ha comunicat que acudiran els ciclistes més rellevants del panorama nacional i també d’altres països, ja que aquest any l’Internacional C2 és puntuable per a la Copa d’Espanya. Cal destacar la participació de Felipe Orts en la categoria elit, qui és l’actual campió d’Espanya i número 10 del rànquing mundial.

Pel que fa la prova femenina, podrem gaudir d’un gran duel entre les dos millors ciclistes d’Espanya: Aida Nuño i Lucia González, subcampiona i campiona d’Espanya, amb la possible aparició d’alguna ciclista estrangera que pose en escac el domini espanyol en el calendari internacional.

Ja per la vesprada es disputaran les proves màster, puntuables també per a la Copa d’Espanya, i per a finalitzar tindran lloc les escoles de ciclisme, superant així les 400 participacions al llarg de tota la jornada.

No hay comentarios

Dejar respuesta