Declaracions de Roger Cerdà sobre la ronda de converses amb les formacions polítiques

Declaracions de Roger Cerdà sobre la ronda de contactes amb les formacions polítiques que han obtingut representació municipal.

Comparec en el dia de hui per a comentar la ronda de converses que he tingut durant aquesta setmana amb les forces polítiques que han aconseguit representació en el pròxim Ajuntament que, com vostès saben, es constituirà dissabte que ve, 15 de juny.

roger-declaraciones-1-diaridigital.esPerò abans d’això, vull donar les gràcies als qui el passat 26 de maig em van donar la seua confiança, convertint-me en el candidat més votat. El meu més profund agraïment a les 6.085 persones qui, amb el seu vot, van confiar en mi i la meua gratitud també als qui van acudir a votar i van optar per altres forces polítiques. A tots, des d’ací, els dic que si el dissabte 15 sóc elegit alcalde, seré, com ja ho he fet en els passats quatre anys, l’alcalde de Xàtiva, de totes i tots, amb independència de què hagen votat.

El 26 de maig les urnes van donar un resultat inqüestionable. Els ciutadans van donar una majoria rotunda al Partit Socialista, que es va quedar a tan sols 172 vots d’aconseguir la majoria absoluta. 6.085 vots, pràcticament el doble de vots que la segona força i 10 regidors, el doble que Xàtiva Unida, 6 més que el Partit Popular i 8 més que Ciutadans.

La voluntat ciutadana és clara: vol un alcalde socialista i un govern que pose en marxa el model de ciutat que ha oferit el Partit Socialista en el seu programa electoral.

Per això he cregut convenient iniciar converses amb totes les forces polítiques per a intercanviar punts de vista i traslladar-los el meu desig que sumem esforços en pro de fer dels pròxims quatre anys la legislatura del llançament de Xàtiva.

roger-declaraciones-3-diaridigital.esAls ciutadans de Xàtiva els vaig demanar que confiaren en mi i em donaren una ampla majoria, per a poder liderar els pròxims anys. I així ho han fet. I per això a la resta de forces polítiques els he oferit que col·laboren amb el pròxim govern municipal acceptant la responsabilitat d’assumir alguna regidoria, com en altres ocasions s’ha produït en aquest mateix Ajuntament.

Xàtiva Unida i el Partit Popular han declinat l’oferta i Ciutadans l’ha acceptat. Cada partit és lliure de triar el camí que considere. La meua oferta seguirà en peu durant tota la legislatura.

Al mateix temps que hem parlat de delegacions, també els he oferit parlar de les accions a portar a terme per part del govern i de l’estructura de l’Ajuntament. Aquest oferiment ha estat acceptat per totes tres formacions polítiques. Per eixe motiu la setmana que ve els farem arribar un document respecte de les principals mesures que ha de portar endavant el govern en la propera legislatura. Esperem poder comptar amb el seu suport i que junts aconseguim que aquesta ciutat avance.

En relació al plenari d’investidura, cal dir que els socialistes hem aconseguit una amplíssima majoria. Però no disposem de majoria absoluta. El dissabte 15 la meua elecció com a alcalde depén, per tant, no només del vot del meu grup, sinó de les decisions que lliurement adopten la resta de forces polítiques.

Com així els he dit en les diverses trobades que he mantingut aquesta setmana, el Partit Socialista, que ha guanyat totes les eleccions que s’han produït en els passats mesos, presentarà la meua candidatura a l’alcaldia i, si resulte triat pel Plenari de la Corporació, obrirem un temps de més política per a les persones i un temps de més intensitat en el model de ciutat que volem per a Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + veinte =