Danses, música i colorit en la cavalcada dels Reis Mags de Xàtiva

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Xàtiva en cavalls

Melcior, Gaspar i Baltasar animaren ahir els carrers de Xàtiva i van generar gran expectació entre els més menuts. Els Reis Mags van protagonitzar una desfilada multitudinària i amb molt de color.

IMG_1565-w700-h467A partir de les 16:30 hores es va celebrar a la plaça de la Seu una gran festa per donar la benvinguda als Reis d’Orient. Xiquets i xiquetes van gaudir amb animació, llepolies i música i es van poder fer un retrat amb els Reis. Tots els xiquets i xiquetes van saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar i ho van passar d’allò més bé.

IMG_1628-w700-h467La gran cavalcada de Reis va tindre lloc a partir de les 19.30 hores. La desfilada es va celebrar des de l’antic Cine Avenida fins al final de l’Albereda Jaume I. Els Reis van arribar en cavalls, i van delectar a tot el públic. Les seues majestats arribar acompanyats de personatges, animacions, música i carrosses que van fer les delícies dels xiquets i les xiquetes.

La cavalcada d’enguany es va dividir en dues parts: en primer lloc va desfilar unes carrosses, on el col·lectiu faller repartia caramels. I la segona part es va centrar exclusivament en la cavalcada dels Reis, amb cinc carrosses més, amb animació musical.

IMG_1653-w700-h467Davant de cada Majestat, va desfilar el seu sequi’t reial de cavalls que s’encarregaren d’engrandir aquesta cavalcada que any darrere any aconsegueix reunir a l’Albereda a milers de persones.
Les bandes de música i la batukada animaren cada instant d’aquest esdeveniment especial per la seua elegància, majestuositat i colorit. Cal remarcar que el col·lectiu faller va tindre una participació intensa en la cavalcada. A la finalització de l’adoració al Betlem es va disparar un castell de focs d’artifici.

La cavalcada va estar organitzada per l’Ajuntament de Xàtiva, i va comptar amb la col·laboració del Centre Hípic La Font del Saladrar i la Junta Local Fallera de Xàtiva.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta