Cultura de barri porta “El Tartuf” de Molière al Palau de la Vila d’Ontinyent

“Cultura de Barri”, la programació cultural a l’aire lliure impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per al mes de juliol, portarà aquest dissabte la representació “El Tartuf” de Molière al Palau de La Vila. Aquesta no serà l’única de les activitats que els ciutadans d’Ontinyent i la comarca podran gaudir aquest cap de setmana, ja que una gimnastrada infantil i els concerts “Valencia Brass Band” i “Tot per la música” completaran la programació.

Álex Borrell, regidor de cultura, destacava “la gran afluència de públic al primer cap de setmana de Cultura de Barri, una iniciativa amb la que volem aprofitar el bon oratge per a traure l’activitat cultural als nostres barris i a la que animem a acudir i gaudir a tots els veïns i veïnes de La Vall d’Albaida”, destacava.

“El Tartuf” és una comèdia clàssica renovada que entén els problemes morals de la humanitat a través de l’humor i la crítica social. L’obra es representarà el dissabte dia 9 a les 23:00 hores al Palau de la Vila per part de la companyia “Teatre de l’Abast”, que aposta per donar a conèixer al públic obres referents del repertori internacional. El preu de l’entrada és de 5 euros el dia de la representació i 4 en venda anticipada a la Casa de Cultura.

image-2016-07-05 (2)Però aquesta obra de teatre no serà l’únic dels esdeveniments que tindrà lloc aquest cap de setmana. El divendres dia 8 a les 20:00 hores es realitzarà una “Gimnastrada” infantil a la Plaça de la Coronació; a les 23:00 hores i en aquesta mateixa plaça, tindrà lloc el concert “Valencia Brass Band”, i a l’endemà, dissabte a les 20:00, també a la Plaça de la Coronació, començarà el concert jove de “Tot per la música”.

Pel que fa al passat cap de setmana, l’activitat infantil “Carro de jocs” al Parc de Pere IV i un concert de l’Agrupació Musical d’Ontinyent amb el Grup de Xirimites i Tabals “El Regall” obriren divendres dia 1 el programa cultural estiuenc.

Aquesta cita musical al Mirador de Sant Rafel, inclosa a “l’Estiu Musical” que organitza l’Agrupació Musical en l’any del seu XX aniversari, va aconseguir emocionar a tot el públic amb l’homenatge d’un dels membres del grup recentment desaparegut, el percussionista Jordi Rodríguez. Al seu honor es va interpretar obra íntegrament tocada amb percussió, front a una camisa negra de les que portava el músic col·locada damunt d’un tabal.

image-2016-07-05 (3)Finalment, la programació del primer cap de setmana de “Cultura de Barri” va acabar amb una multitudinària XXIV Trobada de Cors de La Vall d’Albaida dissabte a la Plaça Major, amb la participació del Cor de l’Agrupació Escola Musical “La Nova” de l’Olleria; Agrupació vocal Eduardo Torres d’Albaida; Coral Ària d’Ontinyent; Cor de l’Escola de Música Santa Cecilia de l’Olleria; Coral Inesina de Benigànim; Coral Sinenómine de Benigànim; Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner; Agrupació Coral de Bocairent i l’Associació Musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, que organitzava l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta