Quatre agents de la Policia Nacional salven la vida a un home a Ontinyent

  • Quatre agents van traslladar en braços a l’home que es debatia entre la vida i la mort fins al centre de salut
  • La dona de la víctima va donar la veu d’alarma al no tornar a casa després del seu passeig diari

Quatre agents de la Policia Nacional, han salvat la vida a un home en la localitat d’Ontinyent, després de localitzar-lo i realitzar-li maniobres de reanimació, després de denunciar la seva esposa la desaparició.


Els fets van ocórrer el diumenge sobre les dotze de la nit, quan dues dones es van presentar en la comissaria de Ontiyent, per a posar en coneixement de la policia que el seu espòs i germà havia desaparegut, ja que no havia tornat del seu passeig diari i el seu telèfon mòbil estava apagat. A més van informar que estava travessant un mal moment pel que estaven especialment preocupades.

La comissaria va avisar a totes les patrulles perquè es fessin totes les gestions per a localitzar a aquest home, donant diferents batudes pels ponts de la localitat, i també per centres de salut i hospitals, resultant infructuoses.

Després de ser coneixedors els agents que el desaparegut tenia un negoci, es van posar en contacte amb el seu soci perquè els obrís l’establiment, accedint a ell i localitzar en el fons del mateix a la víctima tirada en el sòl i amb una soga al coll.

Immediatament els quatre agents van auxiliar a l’home, afluixant la soga i començant les labors de reanimació, mentre un altre requeria urgentment un indicatiu sanitari, i un altre buidava el local per a poder evacuar ràpidament a l’home.

Durant la reanimació la víctima va començar a reaccionar, però amb dificultats per a respirar, així com van observar que també havia ingerit una quantitat indeterminada de pastilles, per la qual cosa davant la possibilitat que s’agreugés el seu estat, els quatre policies van traslladar en braços a la víctima fins al centre de salut que es trobava a escassos metres, acudint allí un SAMU, que es va fer càrrec de l’home i va informar que presentava lesions per aixafament de tràquea i que si no hagués estat per la seva ràpida actuació l’home possiblement no hagués sobreviscut.

No hay comentarios

Dejar respuesta