CS Xàtiva proposa la reconversió de l’estació d’autobusos en saló multiusos

  • Pérez: “No podem deixar de costat als col·lectius més importants de Xàtiva i volem fer realitat les seues demandes”

Xàtiva 19 de maig de 2023. La candidata de Ciutadans (CS) a l’alcaldia de Xàtiva, Yolanda Pérez, ha proposat “la reconversió de l’estació d’autobusos en saló multiusos”. “Es rehabilitaria per a donar cabuda a moltes de les peticions de les associacions i col·lectius, perquè puguen realitzar quantes activitats necessiten com ara presentacions, celebracions i activitats diverses”, ha explicat.

Igualment, Pérez s’ha compromés a “reobrir la Plaça de Bous per a donar cabuda a una infinitat d’activitats, que ara mateix no es poden realitzar per no disposar d’un espai adequat”. “Es tracta de fer costat als col·lectius més importants de Xàtiva i respondre a les seues demandes”, ha assegurat.

En la mateixa línia, ha detallat, “augmentarem la dotació econòmica dels Premis als Monuments Fallers Infantils i potenciarem la nostra Setmana Santa”. Per a això, ha concretat, “volem instal·lar seients gratuïts perquè tant els habitants de Xàtiva com els visitants puguen gaudir d’una de les nostres principals tradicions”.

No hay comentarios

Dejar respuesta