CS Xàtiva crearà una Xarxa de Monuments a la qual es podrà accedir amb una entrada única

 • Pérez: “Es tracta de divulgar la història de la nostra ciutat i atraure més turisme per a generar riquesa i ocupació”

La candidata de Ciutadans (CS) a l’alcaldia de Xàtiva, Yolanda Pérez, s’ha compromés a “crear una Xarxa de Monuments i Edificis d’Interés Turístic i Artístic a la qual es puga accedir a través d’una Entrada única”. “Per a poder estimar Xàtiva, és imprescindible primer conéixer-la, i per això volem que la nostra història i els nostres personatges més il·lustres tinguen un espai”, ha destacat.

En primer lloc, ha concretat, “Xàtiva representa el “Bressol del Paper”; per això, adquirirem l’edifici de l’antiga impremta de Blai Bellver i crear el Museu del Paper i de la Impremta, que a més incloga una biblioteca amb totes les publicacions locals existents i que servisca de seu per a albergar la Gala dels Premis Literaris”.

En segon lloc, ha detallat Pérez, “volem que l’antic Palau d’Alarcò es convertisca en un Museu d’Història Local i de Personatges Il·lustres; un museu que abaste tots els períodes de la nostra història i que incloga sales interactives i d’exposicions”.

A més, ha subratllat, “Xàtiva, és ciutat de pintors; per això, crearem la Casa dels Pintors i el lloc idoni per a situar-la és l’antiga Casa dels Selgas del Jardí del Palasiet”.

Amb l’obertura d’aquests espais i la facilitat de l’entrada única no sols divulgarem la història de la nostra ciutat entre els veïns i visitants, sinó que atraurem més turisme per a generar riquesa i ocupació”, ha defensat la candidata de CS.

No hay comentarios

Dejar respuesta