Crònica dels equips del Club Escacs Xàtiva de la quarta ronda de l’Interclubs 2022

Jorge Albuixech.- C.E. Xàtiva Sport Megías desaprofita una excel·lent oportunitat de consolidar-se a la segona plaça de la segona autonòmica en empatar quatre a quatre a Aldaya. Llàstima perquè acariciaven la victòria amb el resultat favorable de tres a quatre…. Quan a l’última partida que decidia el Match amb avantatge decisiu per al setabense, la victòria acabava somrient als locals. Mal resultat que deixa al Sport Megías tercer empatat amb Aldaya i per darrere de Monteolivete i Alzira. Les possibilitats d’aconseguir una de les dues places que porten a l’ascens es mantenen perquè resten els enfrontaments directes amb tots dos equips capdavanters.

Per contra el C.E. Xàtiva B Dental Carralero va derrotar també a domicili el Xeraco per tres a cinc i manté el seu lideratge a la segona provincial. Empatat amb Benigànim i la Ribera Baixa, en aquesta categoria ascendeixen tres equips, per la qual cosa les aspiracions setabenses s’afermen al discórrer de la competició. Decisiu serà el matx contra Carcaixent que es manté quart i podria ser l’únic que pogués prendre una de les tres places que situaria el Dental Carralero a la primera provincial.

A la setmana prèvia a l’aturada fallera, els equips setabencs del Club Escacs Xàtiva rebran el Sueca i Als Voltors de Canals a Abat Plà 17 el dissabte 12 de març a les cinc de la tarda.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − 7 =