Creu Roja organitza una jornada de portes obertes a Xàtiva

Creu Roja Espanyola fa balanç de la seva labor humanitària a Xàtiva, centrada en els col·lectius més vulnerables. Per a això, obrirà les portes de la seva seu els propers dies 3 de desembre i 14 de gener.

L’objectiu de la cita és mostrar a tota la població la tasca que realitza l’organització a Xàtiva, centrada fonamentalment en el suport a col·lectius vulnerables i realitzada essencialment per voluntaris.

A banda de les més de 150 famílies que reben ajudes bàsiques a través del projecte de Persones en extrema vulnerabilitat, Creu Roja Espanyola ha intensificat les seves actuacions amb nous col·lectius com la infància o les persones majors.

“El balanç d’aquest any és molt positiu perquè hem ficat en marxa nous projectes i hem crescut en atenció a persones que ens necessiten”, assenyala Marisa Juan, presidenta de Creu Roja a Xàtiva. Entre els nous projectes destaca el de Benestar emocional i activació social, que pretén millorar l’estat d’ànim i psicològic de les persones que porten temps acusant els efectes de situacions de manques materials o desocupació.

“Per seguir creixent i ampliant projectes necessitem incorporar noves persones voluntàries”, indica Juan, que al seu torn es troba molt satisfeta de la implicació dels més de 20 voluntaris que actualment participen amb Creu Roja en la localitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta